Pagina principalăHarta site-uluiFeedback
ro | ru | en
       Legislaţie
       Locuri vacante
       Contactează-ne


Logare

login:
parola:
Înregistrare


Despre noi

 
Institutul de Proiectări pentru Organizarea Teritoriului (IPOT), succesor de drept al instituţiilor „Kolhozvinsadproiect” şi „Moldghiprozem”, fondat în condiţiile intensificării agriculturii şi necesităţii acute de implementare a unui sistem organizaţional complex, a avut sarcina de a forma o bază durabilă atît pentru reglementarea regimului proprietăţii funciare şi a organizării teritoriului, cît şi pentru dezvoltarea sistemului integru de gestionare şi monitorizare eficientă a teritoriului Republicii Moldova.

Pe parcusul anilor, IPOT a reuşit să realizeze programe de importanţă statală şi raională, destinate să raspundă provocărilor cu care se confruntă zona rurală în special, astfel ocupînd poziţia de lider pe piaţa funciară din Moldova în domeniul reglementării de stat a regimului proprietăţii funciare, cadastrului şi monitoringului funciar.

Activitatea de succes a Institutului este bazată pe trei piloni. Primul şi cel mai important fiind experienţa de mai mult de 50 ani şi siguranţa în calitatea serviciilor efectuate, al doilea - fiind capacitatea profesională, consolidată prin echipa puternică şi echipamentul performant, iar al treilea pilon este gama largă a serviciilor prestate, la un preţ rezonabil.

Astăzi Institutul de Proiectări pentru Organizarea Teritoriului este o marcă a calităţii şi poate deveni partenerul tău de încredere pentru ziua de mîine.


Noutăţi

Arhiva de știri

Link-uri