Pagina principalăHarta site-uluiFeedback
ro | ru | en
       Legislaţie
       Locuri vacante
       Contactează-ne


Logare

login:
parola:
Înregistrare


Spartachiada „SinGeoCad” 2014

Vineri 23 mai a luat start a 9-a ediţie a Spartachiadei anuale a personalului din domeniul Cadastrului, Geologiei şi Geodeziei „SinGeoCad”. Sportul, Prietenia, buna dispoziţie şi peisajul rîului Nistru au contribuit la crearea unui anturaj perfect pentru consolidarea relaţiilor dintre toţi participanţii prezenţi la eveniment. Atmosfera competitivă a persistat mereu în toate probele sportive, totodată echipele au dat dovadă de perseverenţă, concurenţă sănătoasă, onestitate, mult curaj şi respect reciproc.

La Spartachiadă au participat 6 echipe: Agenţia Relaţii Funciare şi Cadastru, Î.S. „Institutul de Proiectări pentru Organizarea Teritoriului”, Î.S. „INGEOCAD”, Î.S. „Cadastru”, Î.S. „Protecţia Solurilor şi Îmbunătăţiri Funciare” şi Î.S. „Expediţia Hidrogeologică din Moldova”, care au excelat în 6 probe: mini-fotbal, volei, şah, joc de dame, tenis de masă şi săritură în lungime.

Î.S. „Institutul de Proiectări pentru Organizarea Teritoriului” a demonstrat aptitudini de performanţă pe tot parcursul competiţiei, iar succesul nu a ezitat să apară. Astfel s-au conturat următoarele rezultate:

  • mini-fotbal - locul 1;
  • tenis de masă - locul 1;
  • săritură în lungime - locul 1;
  • şah - locul 2;
  • volei femei - locul 2;
  • volei bărbaţi - locul 3;
  • joc de dame - locul 4.

În urma evaluărilor la totalul rezultatelor din probele menţionate, comisia de arbitraj a luat decizia, unde locul 1 în clasamentul general şi noul campion al Spartachiadei „SinGeoCad” este Î.S. „ Institutul de Proiectări pentru Organizarea Teritoriului”.

Succesul realizat este drept consecinţă a integrităţii echipei IPOT, a organizării fiabile de către administraţie, a scopului bine stabilit şi a voinţei determinante, definită prin caracterul fiecarui membru. Echipa IPOT este cu adevărat o forţă durabilă şi transformă orice provocare în oportunitate.

Î.S. „IPOT” le aduce mulţumiri organizatorilor pentru efortul depus la desfăşurarea evenimentului şi tuturor participanţilor pentru ambianţa colegială. Suntem ferm convinşi că fiecare echipă a avut doar de cîştigat.



[27-05-2014]


Noutăţi

Arhiva de știri

Link-uri