Pagina principalăHarta site-uluiFeedback
ro | ru | en
       Legislaţie
       Locuri vacante
       Contactează-ne


Logare

login:
parola:
Înregistrare


Priorităţi şi Viziune

  Atitudinea oamenilor față de pămînt este unul dintre factorii principali ce determină evoluția ulterioară a „sistemului funciar”. În acest context, trebuie prevăzută posibilitatea dezvoltării şi promovării cadrului informativ, care va oferi beneficiarului o informație mai amplă despre caracteristicile cantitative și calitative ale bunului imobil(terenului).

În temeiul acestei măsuri, IPOT lucrează asupra unor concepte ce țin de nevoia de simplificare a metodologiei în privința accesării informației, prin dezvoltarea serviciilor publice electronice, astfel va fi elaborată o platformă informațională de date, care va fi disponibilă pentru accesare publică.

Viziunea Institutului de Proiectări pentru Organizarea Teritoriului este dezvoltarea în permanenţă a cadrului funcţional şi organizaţional pentru o gestionare raţională a teritoriului, modernizarea echipamentului şi perfecţionarea tehnologiilor de lucru prin colaborare cu organizaţiile internaţionale similare, performanţa specialiştilor, sporirea nivelului de calitate pentru serviciile publice acordate, creşterea gradului de transparenţă a activităţii institutului, studii şi analize aprofundate, abordarea unor concepţii noi. Toate elementele acestui lanţ coerent în complementare cu abordarea strategică de consolidare a politicilor comune în domeniul funciar, vor stabili cursul relaţiilor funciare în Republica Moldova.
 


Noutăţi

Arhiva de știri

Link-uri